Wadlopen Schiermonnikoog

Wadlopen op Schiermonnikoog, een unieke ervaring met familie, vrienden en/of collega’s!

Wadlopen op Schiermonnikoog, veel mensen hebben er wel eens iets over gehoord of foto’s gezien van mensen die zijn wezen wadlopen op Schiermonnikoog. Er is echter maar een kleine groep mensen die ook daadwerkelijk ervaring heeft met wadlopen.

Wadlopen op Schiermonnikoog is een activiteit voor jong en oud. Wadlopen is een unieke en natuurvriendelijke sport, waar iedereen met een redelijke tot goede conditie aan kan deelnemen. Schiermonnikoog is bij uitstek het eiland om te gaan wadlopen. Op eigen initiatief of in samenwerking met een ervaren gids het wad op. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om zeehonden te bezichtigen.

Vuurtoren

Overnachten bij De Oorsprong

De Oorsprong is dé plek om na het wadlopen te overnachten op Schiermonnikoog. De Oorsprong heeft groepsaccommodaties, appartementen en een camping en biedt dus voor ieder wat wils. Met hoeveel personen u ook komt en wat uw wensen ook zijn: we verwelkomen u graag op de Oorsprong. Geniet in alle rust en ruimte van het prachtige eiland Schiermonnikoog.

Wadlopen Schiermonnikoog? Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze unieke ervaring? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Neem contact op

Impressie

Wadlopen 2
Wadlopen 1
Koffijberg 2018 5
Img 1326 1
Wadlopen Schiermonnikoog1
Wadlopen Schiermonnikoog

Ook interessant

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken