Families

Boerderij De Oorsprong… voor een gezellige tijd met de hele familie

Boerderij De Oorsprong is de ideale accommodatie voor families. De appartementen in onze groepsaccommodatie worden apart verhuurd en is daardoor geschikt voor grote en kleinere groepen. Ieder appartement heeft zijn eigen ingang en eigen voorzieningen en biedt zo voldoende privacy voor u en uw familie. U zult niet eens merken dat er andere mensen op de boerderij zijn!

Group 3482

Ideaal voor kinderen

Voor kinderen is er van alles te beleven op boerderij De Oorsprong. Als echte boeren en boerinnen mogen ze meehelpen op de boerderij. Op het grote speelveld en de binnenplaats is genoeg ruimte om naar hartenlust te voetballen, rennen en spelen.

Ligging van de boerderij

Boerderij De Oorsprong ligt op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. U vindt ons aan de rustige oostkant van het eiland, aan de rand van één van de duin- en kweldergebieden die het eiland rijk is. De boerderij bevindt zich dichtbij het Wad, en op slechts 2,5 kilometer afstand ligt het brede Noordzeestrand.

Door zijn ligging is boerderij De Oorsprong de ideale uitvalsbasis om Schiermonnikoog te verkennen. Hier leest u meer over de omgeving van onze boerderij.

Impressie

Families Oorsprong
Groepen 1
De Oorsprong Augustus 2017 219 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 267 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 241 Of 372

Ook interessant

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken