Schoolkamp

Boerderij De Oorsprong… voor een gezellig schoolreis of schoolkamp op Schiermonnikoog.

Wie herinnert zich nou niet zijn schoolkamp van de basisschool of
middelbare school…


Met z’n allen op een slaapkamer met stapelbedden, samen op de fiets over het eiland, struinen door de duinen. Spellen doen in het bos. En eindeloos op zoek naar de mooiste vondsten op het Noordzeestrand. En dan lekker gezamenlijk eten in 1 van onze gezellige accommodaties. Kortom een schoolkamp bij de De Oorsprong is onvergetelijk!

Uw schoolreis Schiermonnikoog volledig verzorgd? De Oorsprong neemt u graag al het werk uit handen! Wij kunnen een compleet verzorgd pakket aanbieden: Uw schoolreis naar Schiermonnikoog wordt vanaf de boot volledig door ons geregeld. Indien gewenst bieden wij ondersteuning bij de overtocht, catering, fietshuur, activiteiten, etc. Het enige wat u hoeft te verzorgen is het vervoer naar Lauwersoog.

Alles zelf regelen? Geen probleem! U kunt ook enkel onze accommodatie huren. Zo kunt u uw schoolkamp volledig naar eigen wens invullen.

Er lekker op uit met uw school of vereniging? Boerderij De Oorsprong leent zich uitstekend voor een meerdaagse schoolreis of schoolkamp in één of meerdere van onze groepsaccommodaties op Schiermonnikoog. Onze boerderij heeft afzonderlijke accommodaties die in het midden worden verbonden door een sfeervolle binnenplaats. Onze locatie is geschikt voor groepen van 4 tot 100 personen.

Group 3481

Impressie

Groepen 1
De Oorsprong Augustus 2017 227 Of 372
10 Feest 1149
Schoolreisje Schiermonnikoog
De Oorsprong Augustus 2017 219 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 241 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 362 Of 372

Schoolreis Schiermonnikoog: Succes gegarandeerd!

Ben je op zoek naar een bijzonder schoolkamp voor uw leerlingen, kies dan voor een schoolreis naar Schiermonnikoog. Het eilandgevoel en de prachtige natuur geeft Schiermonnikoog zijn eigen karakter.

Voor de kinderen is er van alles te bevelen op Boerderij De Oorsprong. Op het grote speelveld en de binnenplaats is voldoende ruimte om naar hartenlust te voetballen, rennen en spelen. Schiermonnikoog is bij uitstek hét eiland om per fiets het eiland te verkennen en op het wad bijzondere excursies te doen.

Ligging van de boerderij

Boerderij De Oorsprong ligt op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. U vindt ons aan de rustige oostkant van het eiland, aan de rand van één van de duin- en kweldergebieden die het eiland rijk is. De boerderij bevindt zich dichtbij het Wad, en op slechts 2,5 kilometer afstand ligt het brede Noordzeestrand.

Uw schoolreis Schiermonnikoog volledig verzorgd

De Oorsprong neemt u graag al het werk uit handen! Uw schoolreis naar Schiermonnikoog wordt vanaf de boot volledig door ons geregeld. Indien gewenst bieden wij ondersteuning bij de overtocht, catering, fietshuur, activiteiten, etc. Het enige wat u hoeft te verzorgen is het vervoer naar Lauwersoog.

Offerteaanvraag schoolkamp

Ook interessant

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken