Over ons

Freerk Visser is de boer op dit bedrijf.

Freerk heeft naast onze Groepsaccommodatie ook nog een melkveebedrijf met 90 koeien. En 40 stuks jongvee. Hij heeft dit bedrijf op 28 Oktober 2011 overgenomen van zijn vader Jackel.


Jackel en Freerk zaten vanaf 1992 in een maatschap met elkaar. Freerk zijn vader overleed precies 14 dagen na de bedrijfsovername. Een zware en moeilijke tijd voor ons om het bedrijf te runnen en de gasten te ontvangen. Maar nu na al die jaren, staat Freerk weer vrolijk en volop te boeren.

Hij vertelt u graag iets over ons vee en de geschiedenis van deze boerderij.
De accommodaties knappen we in winter op, het vraagt veel onderhoud maar dat is voor Freerk een welkome uitdaging in de rustige winters…

Img 1277
Marieke & Freerk

Marieke is de gastvrouw, ze ontvangt de gasten.

Zorgt voor de boekhouding en het verdere reilen en zeilen van de Groepsaccommodatie, de camping en de vakantiehuizen.

Marieke is in 1998 naar Schiermonnikoog verhuist om daar te werken als bloemist. Na een aantal jaren kwam ze Freerk tegen in, hoe kan het ook anders, de Tox bar.

Nu hebben we drie kinderen Koen, Simon en Annelie. Alle drie altijd blij als er kinderen op de boerderij logeren. Waar ze mee kunnen spelen en ook Koen praat graag over het melkveebedrijf en praat u helemaal bij.

Inmiddels in augustus 2018 zijn Freerk en Marieke als vrienden uit elkaar gegaan.

Marieke woont in het dorp en Freerk op de boerderij. De passie van de boerderij delen ze nog samen. Freerk en Marieke werken fulltime samen op de boerderij. In Augustus hebben ze samen een maatschapscontract ondertekend voor de Recreatieboerderij.

Freerk en Marieke willen dat alle gasten met een super herinnering van hun vakantie op Schiermonnikoog terug naar huis gaan. En natuurlijk dat u nog eens terugkomt!

Ook interessant

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken