Groepen

Eropuit met uw school of vereniging? Boerderij de Oorsprong leent zich uitstekend voor het verblijf van meerdere groepen tegelijk. Onze boerderij heeft afzonderlijke accommodaties die in het midden worden verbonden door een sfeervolle binnenplaats.

Group 3481

Faciliteiten

De groepsaccommodaties bestaan uit meerdere accommodaties. Alle accommodaties zijn sfeervol ingericht en beschikken over een woonkamer met tv (inc. Chromecast) en een volledig uitgeruste keuken. Op de bovenverdieping vindt u de slaapkamers met stapelbedden en eigen sanitair.

Op de bedden liggen dekbedden en kussens. Bedlinnen kunt u bij ons huren of zelf meenemen. Het gebruik van slaapzakken is niet toegestaan. Elke accommodatie beschikt over een eigen terras.

Helaas moeten we je meedelen dat bij De Oorsprong momenteel studenten en jongeren onder de 25 jaar zonder begeleiding niet meer worden toegelaten, vanwege eerdere problemen. Dit geldt alleen voor studentenverenigingen en jongeren onder de 25 jaar die geen deel uitmaken van een officiële organisatie.

Impressie

09 Taart 1025
10 Feest 1149
Groepen 1
05 Champagne 0639
Zakelijk 1
Oorsprong Bruiloften

Ook interessant

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken