Algemene voorwaarden - Kampeerboerderij De Oorsprong Schiermonnikoog

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Reservering:

Een reservering is pas definitief wanneer u hier via de mail een bevestiging en factuur voor heeft ontvangen. Op dit moment is overeenkomst tot stand gekomen tussen U en De Oorsprong. De handtekening onder de bevestiging is ter controle van gemaakte afspraken en geldt niet als dan pas geboekt.

Betalingswijze :

U heeft nu de bevestiging en de factuur voor uw verblijf ontvangen. U betaald voor het aantal gereserveerde personen. Komen er toch meer dan kunt u dit tot 1 maand voor aankomst doorgeven. De factuur dient u binnen 14 dagen over te maken op ons bankrekeningnummer.

Annulering:

Bij annulering van de reservering of afzeggen van personen zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen tot 1 maand voor aankomst 50 % en vanaf 1 maand voor aankomst 100% van het totale reserveringsbedrag. Bij niet opkomen dagen ( no show), betaald u het volledige reserveringsbedrag. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook als er een verzoek komt vanuit de overheid om niet te reizen, gelden onze normale annuleringsvoorwaarden. Bij de reservering dient u te melden wie u bent, blijkt dit anders te zijn dan wordt u niet toegelaten in de accommodatie. Er wordt geen restitutie verleend. Studenten en sportclubs dienen bij de reservering gelijk aan te geven welke groep, jaar, vereniging ze zitten.

Borg:

U bent verplicht borg te betalen. Het bedrag staat in de factuur. U krijgt deze na vertrek terug gestort op uw rekening, als alles schoon en netjes is en u zich aan de voorwaarden/ huisregels heeft gehouden en de accommodatie zo heeft achtergelaten als u deze bij aankomst heeft aangetroffen. Alle beschadigingen en vernielingen aan en in de gebouwen komen neer op volledige vergoeding van het beschadigde. De borg is € 150,= voor gezinnen en families. Voor groepen zonder begeleiding boven de 25 jaar (ID VERPLICHT) en sportverenigingen is de borg standaard € 750, =. Er is de afgelopen jaren te veel mis gegaan en hopen daarom op uw begrip. Op de factuur staat ws. € 150, =, voldoet u niet aan de 25 jaar leeftijd dan verzoeken wij u dit per omgaande te melden. Wij passen dan de factuur aan.

Schoonmaken en aankomst-/ vertrektijden:

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 13,30 uur in uw accommodatie. Op de dag van vertrek dient u om 10,00 uur de gehele accommodatie schoon en leeg te hebben. Voor scholen geldt: Om 9 uur slaapzalen leeg en schoon. Op Zondag en speciale dagen (vraag er naar) dient u de accommodatie voor 13.00 uur schoon en leeg te hebben. . Zodra wij uw accommatie in stappen om schoon te maken, begint het uurtarief. ( op basis van 2 schoonmakers, € 45,= p.p.) Het is dus van belang dat alles op de juiste plek staat, en schoon is. Anders berekenen we deze uren. En houden dit van de borg in. Controleer dus altijd aan het einde of u niets bent vergeten! In elke accommodatie ligt een schoonmaaklijst op de tafel, in de badkamer en slaapkamers.

Huisregels:

De gast is gehouden de huisregels na te leven. Het bedrijf is gerechtigd op ieder moment zonder opzegtermijn het verlenen van diensten aan gasten te beëindigen wanneer een gast de huisregels (bij herhaling) overtreedt. Zonder teruggave van borg en huurbedrag. Lees de huisregels goed door en geef deze ook aan de rest van het gezelschap!! Dit voorkomt misverstanden.

Bagagevervoer: 

Wij vragen vanaf nu een kleine vergoeding voor het halen en brengen van bagage: € 7,50 per groep per boot (retour). U kunt dit doorgeven via deze bevestiging. Een week voor aankomst graag de exacte aankomsttijden dan doorgeven.

De Oorsprong,
vakantie op een boerderij?