Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Reservering:
Een reservering is pas definitief wanneer u hier via de mail een bevestiging en factuur voor heeft ontvangen. Op dit moment is overeenkomst tot stand gekomen tussen U en De Oorsprong. De handtekening onder de bevestiging is ter controle van gemaakte afspraken en geldt niet als dan pas geboekt.

Betalingswijze :
U heeft nu de bevestiging en de factuur voor uw verblijf ontvangen.
U betaald voor het aantal gereserveerde personen. Komen er toch meer dan kunt u dit tot 1 maand voor aankomst doorgeven. Deze betalen bij aankomst gelijk contant of met pin. U kunt de factuur via Ideal betalen.

Annulering:
Bij annulering van de reservering of afzeggen van personen zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen tot 3 maand voor aankomst 20 %, tot 1 maand 50 % en vanaf 1 maand 100%. Bij niet opkomen dagen (no show), betaald u het volledige reserveringsbedrag. Annuleren kan alleen schriftelijk. NIET via de mail.

Bij de reservering dient u te melden wie u bent, blijkt dit anders te zijn dan wordt u niet toegelaten in de accommodatie. Er wordt geen restitutie verleend. Studenten en sportclubs dienen bij de reservering gelijk aan te geven welke groep, jaar, vereniging ze zitten.

Borg:
U bent verplicht borg te betalen. Het bedrag staat in de factuur. U krijgt deze na vertrek terug gestort op uw rekening, als alles schoon en netjes is en u zich aan de voorwaarden/ huisregels heeft gehouden en de accommodatie zo heeft achtergelaten als u deze bij aankomst heeft aangetroffen. Alle beschadigingen en vernielingen aan en in de gebouwen komen neer op volledige vergoeding van het beschadigde. De borg is € 150,- voor gezinnen en families. Voor groepen zonder begeleiding boven de 25 jaar (ID VERPLICHT) en sportverenigingen is de borg standaard € 500,-. Er is de afgelopen jaren te veel mis gegaan en hopen daarom op uw begrip. Op de factuur staat ws. € 150, -, voldoet u niet aan de 25 jaar leeftijd dan verzoeken wij u dit per omgaande te melden. Wij passen dan de factuur aan.

Schoonmaken en aankomst-/ vertrektijden:
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 13,30 uur in uw accommodatie. Op de dag van vertrek dient u om 10,00 uur de gehele accommodatie schoon en leeg te hebben. Voor scholen geldt: Om 9 uur slaapzalen leeg en schoon. De vakantiehuizen dienen om 10.00 uur schoon te zijn. Op Zondag en speciale dagen (vraag er naar) dient u de accommodatie voor 13.00 uur schoon en leeg te hebben.

De Oorsprong,
vakantie op een boerderij?