Kampeerboerderij Schiermonnikoog? - Kijk eens bij De Oorsprong!

De Boerderij

Komt u overnachten op kampeerboerderij De Oorsprong, dan slaapt u in de oudste boerderij van Schiermonnikoog! De boerderij werd in de 19e eeuw gebouwd en is door de jaren heen al vaak verbouwd. In 1972 kwam de ligboxenstal, die nu nog altijd onderdak biedt aan onze koeien. In 1994 werd de boerderij volledig gerenoveerd en ontstond de groepsaccommodatie.

Wij hebben er altijd voor gewaakt het authentieke karakter van de boerderij te behouden. Daarom vindt u op verschillende plekken, ook in de groepsaccommodatie, nog verwijzingen naar de oude stal. Op boerderij De Oorsprong proeft u in een moderne omgeving toch een vleugje nostalgie.

 

Overnachten in de leukste kampeerboerderij van Schiermonnikoog

Eropuit met uw school of vereniging? Kampeerboerderij de Oorsprong leent zich uitstekend voor het verblijf van meerdere groepen tegelijk. Onze kampeerboerderij op Schiermonnikoog heeft afzonderlijke accommodaties die in het midden worden verbonden door een sfeervolle binnenplaats.

 

Kampeerboerderij Schiermonnikoog: Succes gegarandeerd!

Voor de kinderen is er van alles te bevelen op kampeerboerderij De Oorsprong. Als echte boeren en boerinnen mogen ze meehelpen op de boerderij. Op het grote speelveld en de binnenplaats is voldoende ruimte om naar hartenlust te voetballen, rennen en spelen. Schiermonnikoog leent zich verder uitstekend om per fiets het eiland te verkennen en op het wad bijzondere excursies te doen.

 

Accommodatie met meerdere appartementen en groepsruimtes

De groepsaccommodaties bestaan uit meerdere appartementen. Alle appartementen zijn sfeervol ingericht en beschikken over een woonkamer met smart tv (incl. Netflix) en een volledig uitgeruste keuken. Op de bovenverdieping vindt u de badkamers en slaapkamers met stapelbedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig.

Bedlinnen kunt u bij ons huren of zelf meenemen. Het gebruik van slaapzakken is niet toegestaan. Elk appartement is voorzien van centrale verwarming en beschikt bovendien over een eigen terras.

 

Ligging van de kampeerboerderij

Kampeerboerderij De Oorsprong ligt op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. U vindt ons aan de rustige oostkant van het eiland, aan de rand van één van de duin- en kweldergebieden die het eiland rijk is.

De kampeerboerderij op Schiermonnikoog bevindt zich dichtbij het Wad, en op slechts 2,5 kilometer afstand ligt het brede Noordzeestrand, de ideale uitvalsbasis om Schiermonnikoog te verkennen.

Onze kampeerboerderij op Schiermonnikoog boeken?

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

offerte aanvragen boek online

De Oorsprong,
vakantie op een boerderij?