Schoolreis Schiermonnikoog

Boerderij De Oorsprong… voor een gezellige schoolreis of schoolkamp op Schiermonnikoog

Er lekker op uit met uw school of vereniging? Boerderij De Oorsprong leent zich uitstekend voor een meerdaagse schoolreis of schoolkamp in één of meerdere van onze groepsaccommodaties op Schiermonnikoog. Onze boerderij heeft afzonderlijke accommodaties die in het midden worden verbonden door een sfeervolle binnenplaats. Onze locatie is geschikt voor groepen van 4 tot 100 personen.

Group 3482

Schoolreis Schiermonnikoog: Succes gegarandeerd!

Ben je op zoek naar een bijzonder schoolkamp voor uw leerlingen, kies dan voor een schoolreis naar Schiermonnikoog. Het eilandgevoel en de prachtige natuur geeft Schiermonnikoog zijn eigen karakter.

Voor de kinderen is er van alles te bevelen op Boerderij De Oorsprong. Als echte boeren en boerinnen mogen ze meehelpen op de boerderij. Op het grote speelveld en de binnenplaats is voldoende ruimte om naar hartenlust te voetballen, rennen en spelen. Schiermonnikoog is bij uitstek hét eiland om per fiets het eiland te verkennen en op het wad bijzondere excursies te doen.

Ligging van de boerderij

Boerderij De Oorsprong ligt op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. U vindt ons aan de rustige oostkant van het eiland, aan de rand van één van de duin- en kweldergebieden die het eiland rijk is. De boerderij bevindt zich dichtbij het Wad, en op slechts 2,5 kilometer afstand ligt het brede Noordzeestrand.

Uw schoolreis Schiermonnikoog volledig verzorgd

De Oorsprong neemt u graag al het werk uit handen! Uw schoolreis naar Schiermonnikoog wordt vanaf de boot volledig door ons geregeld. Indien gewenst bieden wij ondersteuning bij de overtocht, catering, fietshuur, activiteiten, etc. Het enige wat u hoeft te verzorgen is het vervoer naar Lauwersoog.

Impressie

Schoolkamp Klein
Groepsaccomodatie
Groepen 1
Schoolreisje Schiermonnikoog
De Oorsprong Augustus 2017 74 Of 372

Ook interessant

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken