November

Het einde van het jaar nadert al weer. De November wandelmaand is begonnen en er zijn ontzettend veel leuke activiteiten en wandelingen voor u georganiseerd. Aankomend weekend is de jaarlijkse Devil’s trail weer, de start en finish op Zaterdag bij ons op de boerderij. Alle accommodaties zijn verhuurd en ook de vakantiehuizen zitten vol. Wat?! We hebben zelfs diehard kampeerders!  Een trailrun  door de prachtige natuur van Schiermonnikoog. Natuurlijk met respect voor ons natuurschoon en in goed overleg met Natuurmonumenten op Schiermonnikoog.

Maar er zijn natuurlijk nog drie weekenden daarna, en dan hebben we nog volop beschikbaarheid. In een van onze vakantiehuizen of in een gezellige accommodatie in de boerderij. Op de site van het VVV onder het kopje Wandelmaand, vind u precies wat er in uw weekend te doen is. We hebben mooie aanbiedingen gemaakt voor deze maand.

Vanuit onze boerderij wandelt u in 2,3 km naar het dorp en in 3,5 km naar het strand. De mooie en weidse kwelders zijn 500 meter lopen.Schiermonnikoog is zeer geschikt om lange wandelingen te maken, met anderen of alleen. Langs het strand of in het bos, over de kwelders. En; al zeg ik het zelf, de luchten alleen al! Prachtige wolken echt sprookjesachtig! En wat is er nu mooier dan een fikse Novemberstorm, en zelf genietend in een gezellig vakantiehuis of accommodatie.

Onze aanbiedingen voor November en December staan nu online!

November wandel maand pas