Camping

Camping Schiermonnikoog? Wilt u écht genieten van het buitenleven op Schiermonnikoog? Kom dan kamperen op kampeerboerderij De Oorsprong! Een prachtige combinatie van het boerenleven met de charmes van het waddeneiland.

Sinds 2013 zijn wij lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) en kunt u met uw tent bij ons terecht. In het hoogseizoen heeft boerderij de Oorsprong 10 sta plekken, in het laagseizoen 5.

Honden zijn ook welkom! (alleen op de camping, vraag naar de voorwaarden.)

Group 3480

Impressie

De Oorsprong Augustus 2017 28 Of 372
Svr Logo
De Oorsprong Augustus 2017 26 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 24 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 320 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 328 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 330 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 132 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 292 Of 372
Wadlopen Schiermonnikoog
De Oorsprong Augustus 2017 361 Of 372

Voorzieningen

De camping beschikt over een wasruimte met (gratis) douches en toiletten. In de campingruimte vindt u een koelkast, fornuis, koffiezetapparaat en een waterkoker waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Huisdieren zijn op de camping niet toegestaan.

Faciliteiten

  • Douches
  • Wasruimte
  • Toiletten
  • WIFI
  • Barbecue
  • Fornuis
  • Koelkast
  • Waterkoker
  • Koffiezetapparaat
  • Glaswerk & bestek

Boekingsmogelijkheden

Overnachting eigen tent per persoon € 12,50
Overnachting eigen tent per persoon Lid van de S.V.R. € 10,-

*Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Reserveer een plekje voor de camping door contact met ons op te nemen.

Camping

Wat vonden onze gasten van het verblijf?

Wij verbleven in de week van 30 augustus tot 3 september in het vakantiehuis bij De Oorsprong, wat een prachtige locatie waar je normaal gesproken heerlijk tot rust kan komen.

De kinderen die lekker in de stal kunnen en met alle ruimte om je heen is het een echte vakantie bij Freerk en Marieke. Door hun zijn we helemaal in de watten gelegd en dit verblijf is zeker een aanrader voor jong en oud, of je nou op de camping wilt of in een vakantiehuis alles is daar mogelijk!

Jessica Van Der Veen

Fantastisch weekendje Schier gehad!! Wij zaten in een appartement in de grote boerderij wat normaal gesproken natuurlijk ook voor groepen wordt verhuurd. Hierdoor is het misschien wat eenvoudig ingericht, maar alles wat je nodig hebt is ruimschoots aanwezig en de ruimte in en om de boerderij voor de kinderen 1 groot feest! Wij hadden een slaapzaal boven met maar liefst 10 stapelbedden voor ons 4-en dus plek genoeg ;-). Ook zo leuk dat de kinderen altijd de stal in mogen lopen, wat natuurlijk erg spannend is ;-). Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon dik in orde, dus wat ons betreft een dikke aanrader vooral om met kinderen te verblijven!

Amarens van Putten

We hebben hier een weekend lang onze bruiloft gevierd met 160 gasten, waarvan vele ook hebben geslapen op de accommodatie. Perfecte voorzieningen, erg prettig en vriendelijk contact met de eigenaars en ook niets dan lof van de gasten voor deze fijne locatie. Allerlei extra’s zoals ingerichte tenten, lakenpaketten en bagageservice zijn mogelijk. Een aanrader op dit mooie eiland.

Jeroen Brik
Lees meer reviews
Group 3482

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken