De duinen

Mijn eerste blog

Jeetje, om met je tijd mee te gaan en goed vindbaar te zijn op internet. Ontkom je er gewoon niet aan; een weblog! Ik dacht echt dit is niks voor mij, maar dit weekend genoeg tijd om het toch uit te proberen!

WordPress is net Chinees en voordat er iets staat moet je heel wat uitzoeken. Maar het is gelukt! Een begin is gemaakt. Met veel moeite en een Zaterdag werk.

Met deze weblog wil ik iets meer vertellen over onze boerderij, de Groepsaccommodatie, de vakantiehuizen, camping en alles wat daarbij komt kijken.

Moeilijk? Ja best wel, waar schrijf je over en welke stijl gebruik je? Allemaal dingen die je voordat je begint moet uitzoeken. Ik ben meer het type van gewoon beginnen en zien hoe het loopt.. Ik kan het altijd aanpassen. Maar impulsief en creatief passen wel bij me.

Ik ben dus Marieke Blaauwwiekel, vrouw van een hardwerkende boer. Zijn naam Freerk. Samen hebben we drie kinderen: Koen, Simon en Annelie. We hebben een hond, een papegaai, 2 geiten, 2 Cavia’s, 11 kippen, 140 stuks vee. Waarvan 95 melkkoeien. Er lopen ook nog 5 katten op het erf rond. In mijn vrije tijd ben ik leider van de E-tjes van voetbalvereniging VV De Monnik, penningmeester van het CGS; de plaatselijke politieke partij, en verder wat kleine dingetjes. Ik vind het heerlijk om dingen te organiseren en te regelen.

Tot zover mijn eerste blogje. Ik hoop dat het wat wordt!

Marieke