November Wandelmaand op Schiermonnikoog 

Verken de Natuurpracht van Schiermonnikoog tijdens de November-wandelmaand!

In de betoverende maand november op Schiermonnikoog komt de natuur tot rust. De zilte zeelucht en de verlaten stranden bieden een unieke sfeer voor de avontuurlijke wandelaar. Tijdens de November-wandelmaand nodigen we u uit om dit magische eiland te verkennen, waar de natuur ontwaakt in haar subtiele schoonheid.

Boek een sfeervolle accommodatie voor 2 tot 6 personen.

Nu voor €250,- per weekend.

Aankomst: Vrijdag en Vertrek Zondag (Geldig voor alle weekenden in November).

Activiteiten:
Van 1 november tot 30 november zijn er diverse activiteiten op het eiland. Maar zelf het eiland ontdekken kan natuurlijk ook!

Duinen en Dennen

Wandel door de uitgestrekte duinlandschappen en laat je betoveren door de fluisterende dennenbossen. Adem de frisse zeelucht in terwijl je geniet van de unieke flora en fauna die dit eiland rijk is.

Vogelobservatie

Schiermonnikoog is een paradijs voor vogelliefhebbers. Tijdens deze wandelmaand krijgt u de kans om talloze vogelsoorten te spotten, waaronder bijzondere trekvogels die hier overwinteren.

Kwelders en Wadlopen

Ontdek de bijzondere kwelderlandschappen en laat u betoveren door de stilte en weidsheid van het Wad. Ervaar zelf het unieke gevoel van wadlopen onder begeleiding van ervaren gidsen.

Historische Verkenningen

Duik in de rijke geschiedenis van Schiermonnikoog met begeleide wandelingen naar historische plekken en verhalen over het eiland en haar bewoners.

Culinaire Ontdekkingen

Laat uw smaakpapillen verwennen in de lokale restaurants en proef de heerlijke streekproducten die het eiland te bieden heeft.

Logowandelmaand

Impressie

De Oorsprong Augustus 2017 303 Of 372
De Oorsprong Augustus 2017 227 Of 372
Img 1035
Img 1015
Img 1326 1

Boek nu!

  • Hidden

Ook interessant

Vakantie op
een boerderij

De Oorsprong
Direct boeken