Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen Schiermonnikoog… Een dag om nooit te vergeten

Uw bruiloft op Schiermonnikoog: een van de mooiste dagen van uw leven. Een dag vol feest en gezelligheid, een dag waarop u zorgeloos wilt kunnen genieten. Op boerderij De Oorsprong bent u verzekerd van een huwelijksfeest om nooit te vergeten. Trouwen op Schiermonnikoog, samen met familie en vrienden, ver weg van de drukte van de vaste wal.

Trouwen op Schiermonnikoog biedt u legio aan mogelijkheden om de dag een passende invulling te geven. Een bezoekje aan het wad, een lekkere strandwandeling, een huifkartoch, teveel om op te noemen. Wij vertellen u er graag meer over. Deel uw wensen met ons zodat wij er samen met u een onvergetelijk bruiloft van kunnen maken.

Volledig verzorgd trouwen op Schiermonnikoog

Stel samen met ons uw dag samen, helemaal volgens uw eigen wensen. De Oorsprong verzorgt graag de daginvulling en catering op uw bruiloft. Wij beschikken – als eilanders – over de juiste contacten lokale kennis. Hierdoor blijft er op de grote dag voor jullie (en de gasten) maar één ding over: genieten en het echte eilandgevoel ervaren.

Na afloop kunnen uw gasten natuurlijk ook bij ons blijven slapen. Er is plaats genoeg! Onze groepsaccommodaties en appartementen bieden plaats aan groepen van 4 tot 100 personen.

Trouwen op de mooiste plek van Nederland

Schiermonnikoog werd in 2006 uitgeroepen tot mooiste plek van Nederland. Hier leest u meer over het eiland en de omgeving. Jullie droomhuwelijk op Schiermonnikoog laten plaatsvinden? Wij staan voor jullie klaar! Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil trouwen op Schiermonnikoog
Nog niet helemaal zeker? Neem gerust even contact met ons op!

Trouwen Schiermonnikoog? Doen!

trouwen de Oorsprong

De Oorsprong,
vakantie op een boerderij?

Boek nu