Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen Schiermonnikoog? Het ja-woord op het strand? Jullie gasten op de fiets over het eiland?

Proosten in de stal of in het ‘oude deel’. Trouwen op Schiermonnikoog heeft iets magisch!

Trouwen Schiermonnikoog… Een dag om nooit te vergeten

Uw bruiloft op Schiermonnikoog: een van de mooiste dagen van uw leven. Een dag vol feest en gezelligheid, een dag waarop u zorgeloos wilt kunnen genieten. Op boerderij De Oorsprong bent u verzekerd van een huwelijksfeest om nooit te vergeten. Trouwen op Schiermonnikoog, samen met familie en vrienden, ver weg van de drukte van de vaste wal.

Trouwen op Schiermonnikoog biedt u legio aan mogelijkheden om de dag een passende invulling te geven. Een bezoekje aan het wad, een lekkere strandwandeling, een huifkartoch, teveel om op te noemen. Wij vertellen u er graag meer over. Deel uw wensen met ons zodat wij er samen met u een onvergetelijk bruiloft van kunnen maken.

 

Volledig verzorgd trouwen op Schiermonnikoog

Stel samen met ons uw dag samen, helemaal volgens uw eigen wensen. De Oorsprong verzorgt graag de daginvulling en catering op uw bruiloft. Wij beschikken – als eilanders – over de juiste contacten lokale kennis. Hierdoor blijft er op de grote dag voor jullie (en de gasten) maar één ding over: genieten en het echte eilandgevoel ervaren.

Na afloop kunnen uw gasten natuurlijk ook bij ons blijven slapen. Er is plaats genoeg! Onze groepsaccommodaties en appartementen bieden plaats aan groepen van 4 tot 120 personen.

 

Het oude deel van de boerderij

De steunbalken en het dubbeldak geven een oud maar vertrouwd gevoel. De ruimte is ideaal om te trouwen op Schiermonnikoog . Een band, een dj, zelf muziek draaien. Een bar, een buffet, een diner. Zelf koken, catering, uiteten en alleen een feest. Alles is mogelijk.

De afgelopen jaren hebben we heel veel verschillende bruiloften mee gemaakt op onze boerderij. De oude deel, de feestzaal is voorzien van beamer, scherm, muziekinstallatie en disco licht. Kortom, alles voor een knallend feest. Een bar kunt u via ons huren.

De feestzaal is geschikt tot 150 personen.

 

Van super chique tot klein en simpel. Maar altijd de perfecte dag voor het bruidspaar!

 

U bent van harte welkom met een klein gezelschap vanaf 20 personen. Wij hebben voor 120 personen slaapgelegenheid in de accommodaties. Dus ook als u gaat trouwen op Schiermonnikoog kunnen uw gasten altijd blijven slapen!

Ook zijn er twee vakantiehuizen voor onze boerderij. Zeer geschikt voor naaste familie.

En wat is er nu mooier dan dineren, feestvieren en gelijk je bed in kruipen. En dan de volgende ochtend gezamenlijk ontbijten voordat iedereen weer met de boot vertrekt.

Of maak er een compleet weekend van! Trouwen op Schiermonnikoog is bij De Oorsprong ideaal!

 

Een oplossing op maat?

Wij helpen graag mee en onze ervaring leert dat we samen de perfecte dag kunnen samenstellen. Wist u dat er zelfs een weddingplanner op het eiland woont en deze graag met ons samenwerkt? Wij hebben goede ervaringen met haar!

U kunt de oude deel geheel zelf versieren en inrichten in de stijl die bij u past. Wij verzorgen alleen de locatie, en de rest kunt u of de weddingplanner regelen.

Vragen of meer informatie bel of mail ons gerust.

 

Trouwen op de mooiste plek van Nederland

Schiermonnikoog werd in 2006 uitgeroepen tot mooiste plek van Nederland. Hier leest u meer over het eiland en de omgeving. Jullie droomhuwelijk op Schiermonnikoog laten plaatsvinden? Wij staan voor jullie klaar! Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil trouwen op Schiermonnikoog
Nog niet helemaal zeker? Neem gerust even contact met ons op! Ook een rondleiding is geen enkel probleem. 

 

 

Trouwen Schiermonnikoog? Doen!

 

 

Trouwfotos?

Wij verzamelen foto’s van voorgaande bruiloften, kent u een bruidspaar dat bij ons is getrouwd? Wijs ze dan op deze actie:

Ooit getrouwd bij De Oorsprong of uw huwelijksfeest gevierd bij ons?
En heeft u foto’s van onze boerderij, stuur deze dan naar ons. Via de mail!

Aan het eind van 2019 wordt de origineelste gekozen. De winnaar mag een weekend naar keuze, gratis verblijven in It Aude Hus Aist.

Kom met ons in contact.

 

trouwen Schiermonnikoog dansen bij de oorsprong

De Oorsprong,
vakantie op een boerderij?