Volle bak, eindelijk…..

Zittend buiten aan een picknicktafel op het terras van 1 van onze accommodaties, kijk ik naar spelende kinderen op de trampoline, lieve mensen die lekker een biertje drinken bij hun accommodatie, gasten die nog een tent op moeten zetten, en de vele tentjes die al staan, gasten uit de vakantiehuizen die net aankomen en al eerder zijn geweest. Even een korte update, hoe is het met het gezin? Zo bijzonder, zulke contacten..

Het is toch echt zo na al die tranen om onze lege boerderij, is het hoogseizoen begonnen. Volle camping, echt geen plek meer! Tot Vrijdag 7 augustus is het volle bak! En ik ben blij, tevreden. Wat een ellende van geen inkomsten en geen gasten…Nu zomer, lekker weer, veel tentjes. Druk aan de poets om het netjes te houden en ondertussen; En dat vind ik het mooiste, bijzondere gesprekken. Mensen leren kennen en contacten leggen. Mijn ding, past bij mij. Mijn horloge zegt dat ik inmiddels 197% van mijn dagelijkse activiteiten heb gehaald, en geloof me. Ik ben er nog niet. Vanavond nog even weer een rondje maken, langs de gasten in de boerderij en op de camping.

De trampoline wordt goed gebruikt, de traptrekkers hebben het druk, en ook de zandbak is een succes! Ondertussen wordt er door 2 jongetjes druk gevoetbald. Zij genieten dus ik ook…

Morgen weer zo’n dag, ik hou ervan!!

Fijne zomer allemaal….

Marieke