Annuleren i.v.m. Coronavirus geldt voor al onze gasten met aankomst tot 1 juni

Dit geldt dus alleen als uw aankomst voor 1 juni is. Over wat er daarna gebeurd is niets bekend. Ook vallen de beide vakantiehuizen en de accommodaties voor gezinnen hier NIET onder. Het eiland is niet op slot, u mag gewoon komen en wij zijn niet gesloten!

U kunt nog steeds uw verblijf verplaatsen naar september, oktober, november , december en tot 1 april 2021! Kosteloos omboeken is dus geen enkel probleem. Check de beschikbaarheid.

Ook kunt u uw verblijf annuleren. Maar daar zitten wel kosten aan verbonden. Dat is ook logisch, u heeft bij ons geboekt. En een bevestiging ontvangen van uw boeking! U heeft dus een betalingsverplichting. Ook als de RIVM aanraadt om niet te reizen, dan nog zijn wij niet aansprakelijk!

Toch willen we u tegemoet komen en hebben een coulance regeling ingesteld. Dit houdt in dat u 50% van het reserveringsbedrag retour ontvangt. Als u de factuur nog niet heeft betaald, betekend dit dat we  deze aanpassen en u het resterende bedrag nog aan ons verschuldigd bent. U ontvangt dit terug voor 31 december 2020. We kunnen geen termijn noemen, aangezien het om gigantische bedragen gaat, en wij 4 maanden geen inkomsten hebben gehad. Onze betalingen gaan wel gewoon door, en om te blijven bestaan hopen wij op uw begrip.

Wij willen er niet beter van worden en ook u niet benadelen. Maar dit zijn bijzondere tijden en we weten allemaal niet hoe het verder gaat. Vandaar deze coulante oplossing van onze kant.

Het zijn voor ons allemaal hele moeilijke tijden. Mocht u annuleren dan hopen wij u later dit jaar of volgend jaar graag in goede gezondheid terug te zien!

 

Marieke Blaauwwiekel