Camping

camping schiermonnikoog - bungalow tent bij de Oorsprong

Vanaf vorige week loopt het storm met aanvragen voor onze kleinschalige camping naast de boerderij. Ongelooflijk 16 aanvragen op 1 dag. Dan moeten we dus nu serieus nadenken over hoe we ons kunnen houden aan de Corona maatregelen. We hebben aan tafel dagen zitten brainstormen. En het is gelukt!  Met de nodige aanpassingen kunnen we zoveel mogelijk aan de richtlijnen voldoen.

We hebben in de boerderij een extra douche en toilet voor de gasten gecreëerd. En zo kunnen we de piek van 17 juli tot 31 juli opvangen. Ook hebben we na gedacht over het schoonmaken en zijn er andere schoonmaakmiddelen aangeschaft, vooral desinfecterend.De camping ruimte zal vaker per dag worden gepoetst. En er zal een rooster komen te hangen.  We verwachten van onze gasten ook een bepaalde verantwoordelijkheid. Houdt afstand, 1,5 meter. Wacht even als er mensen in de campingruimte staan. U heeft vakantie, haast is er niet bij!

De campingplaatsen zijn verdeeld in vakken, er staan paaltjes tussen de bomen om zo de plaatsen aan te duiden.  In het midden van deze paaltjes zet u uw tent. Niet aan de rand, denk om uw buren, en de 1,5 meter. Dus vrij een plekje uitzoeken is er dit jaar niet bij. We hopen natuurlijk volgend jaar dat het weer vrijblijvender kan!

We hopen op een fantastisch kampeer seizoen en gezellige avonden op de camping! We zien u graag deze zomer vanaf  op De Oorsprong. Let op vanaf 1 juli gaat de camping open!

Marieke