Blog

Camping

Vanaf vorige week loopt het storm met aanvragen voor onze kleinschalige camping naast de boerderij. Ongelooflijk 16 aanvragen op 1 dag. Dan moeten we dus nu serieus nadenken over hoe we ons kunnen houden aan de Corona maatregelen. We hebben aan tafel dagen zitten brainstormen. En het is gelukt!  Met de nodige aanpassingen kunnen we zoveel… Lees meer »

Annuleren of verplaatsen

Wij krijgen veel vragen over het annuleren of verplaatsen van een verblijf. Over het algemeen hanteren wij onze normale annuerlingsvoorwaarden. Deze staan onder uw bevestiging. Ook staan ze op onze website, maar deze zijn inmiddels aangepast. Uw voorwaarden gelden, zoals u deze heeft gekregen (alle gasten die geboekt hebben voor 20 maart 2020). Voor de alle… Lees meer »

Corona update 28 maart

Wat een verdriet en ellende in de wereld. Ieder met zijn of haar eigen zorgen. Gezondheid, werk, financieel, familie. Noem maar op. Hoe lang gaat dit duren en wat kunnen we doen? Op alle vragen die ik krijg kan ik geen antwoord geven. Onze boerderij is in de drukste periode van het jaar leeg, terwijl de facturen… Lees meer »

Corona overdenking

Goedemiddag, Buiten schijnt zo prachtig de zon, en binnen regent het annuleringen. Ik word er zo verdrietig van, al begrijp ik mijn gasten natuurlijk volkomen! Helaas is het allemaal niet zo makkelijk als het lijkt, en proberen we de hele tijd een goede oplossing te verzinnen om iedereen tegemoet te komen. Dat we er beide niet… Lees meer »

Corona update 16 maart VVV

Beste gast, Ook u zult kennis hebben genomen van de maatregelen die op 15 maart (en daarvoor) door de overheid zijn aangekondigd om het Coronavirus te beteugelen. De steeds veranderende situatie brengt veel onzekerheden en vragen met zich mee, merken ook wij bij de VVV. Wij doen ons best om alle betrokkenen zo goed mogelijk… Lees meer »

Corona Update 14 maart 2020

Corona-update Op Schiermonnikoog zijn het Festival Jong Talent en de Monnikenloop afgelast. De organisaties van deze evenementen volgen hierbij de richtlijnen van de overheid, die evenementen met meer dan 100 bezoekers verbieden. Schiermonnikoog is momenteel gewoon bereikbaar en open voor gasten. Heeft u een accommodatie geboekt op het eiland maar wilt u annuleren? Zolang de… Lees meer »

November

Het einde van het jaar nadert al weer. De November wandelmaand is begonnen en er zijn ontzettend veel leuke activiteiten en wandelingen voor u georganiseerd. Aankomend weekend is de jaarlijkse Devil’s trail weer, de start en finish op Zaterdag bij ons op de boerderij. Alle accommodaties zijn verhuurd en ook de vakantiehuizen zitten vol. Wat?!… Lees meer »

Nazomeren

September is halverwege. Voor ons het begin van een reeks verjaardagen. Koen 2 September, Simon 5 September en Marieke ( de schrijfster van de blogs 😉 30 September. De magische leeftijd van 40 wordt bereikt, een dankbare leeftijd. Tegenwoordig mogen we best wat trotser zijn om oud te worden. Althans zo denk ik… Maar goed,… Lees meer »

Zomervakantie

Het is zover, nog 10 dagen en dan begint eindelijk die zomervakantie. We hebben er zo lang opgewacht. Heerlijk, zon, warmte, gezelligheid, weerzien. Vooral dat weerzien. Vaste gasten komen en we hebben veel bij te kletsen. Hele winters moeten we bespreken. Borreltje bij die accommodatie, hapje bij de andere tent. Vreugde maar ook verdrietige gesprekken.  Ze zijn… Lees meer »

De Oorsprong,
vakantie op een boerderij?