HET-SCHOOLKAMP-LOGO

Schoolreisje bij Boerderij de Oorsprong!

Boerderij De Oorsprong... voor een gezellig schoolreis of schoolkamp op Schiermonnikoog

Er lekker op uit met uw school of vereniging? Boerderij De Oorsprong leent zich uitstekend voor een meerdaagse schoolreis of schoolkamp in één of meerdere van onze groepsaccommodaties op Schiermonnikoog. Onze boerderij heeft afzonderlijke accommodaties die in het midden worden verbonden door een sfeervolle binnenplaats. Onze locatie is geschikt voor groepen van 4 tot 100 personen.

Schoolreis Schiermonnikoog: Succes gegarandeerd!

Ben je op zoek naar een bijzonder schoolkamp voor uw leerlingen, kies dan voor een schoolreis naar Schiermonnikoog. Het eilandgevoel en de prachtige natuur geeft Schiermonnikoog zijn eigen karakter.

kampeerboerderij schiermonnikoog oorsprong-senioren1 Buitenplezier schoolreisje schiermonnikoog IMG_0964 IMG_0983 Groepsaccomodatie

kids

Voor de kinderen is er van alles te bevelen op Boerderij De Oorsprong. Op het grote speelveld en de binnenplaats is voldoende ruimte om naar hartenlust te voetballen, rennen en spelen. Schiermonnikoog is bij uitstek hét eiland om per fiets het eiland te verkennen en op het wad bijzondere excursies te doen.

Ligging van de boerderij

Boerderij De Oorsprong ligt op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. U vindt ons aan de rustige oostkant van het eiland, aan de rand van één van de duin- en kweldergebieden die het eiland rijk is. De boerderij bevindt zich dichtbij het Wad, en op slechts 2,5 kilometer afstand ligt het brede Noordzeestrand.

Uw schoolreis Schiermonnikoog volledig verzorgd

De Oorsprong neemt u graag al het werk uit handen! Uw schoolreis naar Schiermonnikoog wordt vanaf de boot volledig door ons geregeld. Indien gewenst bieden wij ondersteuning bij de overtocht, catering, fietshuur, activiteiten, etc. Het enige wat u hoeft te verzorgen is het vervoer naar Lauwersoog.

offerte aanvragen

Ontvang geheel vrijblijvend en binnen 3 werkdagen een offerte op maat in uw mailbox.