Blog

Weer niet bereikbaar

Het komt bij ons net iets vaker voor dan bij een regulier familiebedrijf. Niet bereikbaar zijn. Koen vertelde hij had iemand aan de telefoon gesproken die werkelijk heel boos was omdat wij er niet waren…  Zo zonde, de lieve jongen is 12 jaar. En neemt keurig op. Als volwassene heb je je dan ook zo… Lees meer »

Vandaag 5 jaar

Donderdag 27 Oktober, een normale dag. Gewoon kantoor werk. Bevestigingen versturen, betalingen nakijken. Last minutes op de site zetten. Niets deed mij herinneren aan 5 jaar geleden. Vanmiddag even met een kopje thee voor het raam, met uitzicht over de landerijen en onze koeien. Mooie luchten, een zonnetje en tevreden grazende koeien.. Een gevoel van… Lees meer »

Twee jaar geleden

Vanmorgen zaten we in de auto om de kinderen op te halen bij opa en oma. Ze logeerden bij ze op de camping. In de auto de radio natuurlijk aan en daar was het nieuws op. Vandaag 2 jaar geleden was de ramp met de MH17. Ik vergeet het nooit meer, zoals velen van ons.… Lees meer »

De duinen

Mijn eerste blog

Jeetje, om met je tijd mee te gaan en goed vindbaar te zijn op internet. Ontkom je er gewoon niet aan; een weblog! Ik dacht echt dit is niks voor mij, maar dit weekend genoeg tijd om het toch uit te proberen! WordPress is net Chinees en voordat er iets staat moet je heel wat… Lees meer »

De Oorsprong,
vakantie op een boerderij?

Boek nu